Jaluzele, rolete - Arad
Îți prezentăm o gamă variată de produse menite să adauge un plus de personalitate încăperilor. Jaluzelele și roletele textile,fie ele verticale, orizontale, în dungi sau simple, sunt o solutie practică, chiar elegantă de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității căminului sau spațiilor interioare, comerciale și birouri.
Maxim
0 zile
Termen montare
Peste
0 +
Modele
Peste
0 ani
Experiență

Jaluzele verticale și orizontale | Rolete textile

JALUZELE

Jaluzelele textile verticale sau jaluzelele orizontale din aluminiu, sunt o solutie în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si în același timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeţei lamelelor. Vă oferim o paletă largă de culori în așa fel încât jaluzelele să se potrivească perfect cu designul camerei.

ROLETE

Roletele Day & Night creeză un impact în casa ta prin controlul luminii în paralel cu păstrarea priveliștii. Roletele simple, crează intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ și în același timp funcțional al spațiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind o panoramă exterioară.

Întrebări frecvente

Cum se intretin jaluzelele orizontale?
Cel putin odată pe lună să se îndepărteze praful depus pe lamele cu ajutorul unei perii sau a unui pamatuf special (electrostatic) și trimestrial după desprăfuire, se pot curăța lamelele prin ștergerea acestora cu un burete sau cu o carpă moale umezită.
Cum se întrețin jaluzelele și roletele din material textil?

Cere ofertă

Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii

Contact

Arad, Str. Cocorilor, FN (Colț cu Abatorului)

Certificate

© 2024 Royal House Decor S.R.L.
Powered by CenterIT