Usi Porta Doors Arad
Îți oferim o gamă variată de uși, produse la înalte standarde de calitate, pentru interior și exterior. Ușile Porta Doors au o calitate premium și design inovativ la prețuri accesibile. Echipa noastră te va ajuta să obți rezultatul dorit în apartament, casă, birou, spațiu comercial sau clădire industrială.
Pâna la
0 ani
Garanție
Peste
0 +
Modele
Peste
0 ani
Experiență

Gama de uși Porta Doors

UȘI DE INTERIOR

În această categorie, îți prezentăm o gamă largă de modele de uși pentru interior. Începând cu ușile vedetă în acest sezon, ușile vopsite în culoarea albă, alături de ușile cu folie sintetică, în diferite finisaje, culori și ușile cu furnir natural. Tot aici găsești și soluții practice pentru spațiile mici, care necesită o ușă pliantă sau glisantă. Cu siguranță, persoanele care apreciază durabilitatea și rezistența crescută, dar și calitatea recunoscută în timp, vor găsi modelul perfect pentru o amenajare de succes.

UȘI DE EXTERIOR

Ușa de la intrarea în imobil, fie că e vorba de apartament, casă sau alte spații, constituie un aspect foarte important, în primul rând pentru siguranța ta. Categoria de uși pentru intrare în apartament sau casă, propune uși solide care îți protejează casa împotriva intrușilor, uși care îmbină caracteristici fonice, termice, rezistență la foc, rezistență la fum și antiefracție, în funcție de necesitatea ta, iar pentru clienții îndreptați spre o casă pasivă, ușile din lemn Eco POLAR PASIV sunt o soluție perfectă.

UȘI TEHNICE

Îți prezentăm ușile tehnice, produse bine cunoscute pentru investiții. Uși tehnice cu o gama largă de utilizări, adaptate necesităților tale pentru spațiul comercial, clădire industrială, laborator, garaj și pentru investiții care necesită utilizarea ușilor izolate fonic, tehnice, cât și uși rezistente la foc, acestea având rezistență de până la 60 de minute.


ACCESORII

Pentru a menține parametri caracteristici pentru ușile de interior, intrare, tehnice și metalice, este necesar să se utilizeze tocuri compatibile din oferta Porta Doors. O completare perfectă a ofertei Porta, va fi constituită dintr-o gama largă de mânere, șilduri, cilindrii, pervaze, dar si soluții speciale precum panou sau grilă de ventilație, dispozitiv de autoînchidere, adaptate perfect pentru fiecare produs.

Întrebări frecvente

Cum se calculează prețul unei uși?
Pentru a afla costul unei uși trebuie să alegem modelul foii de usă, tipul de folie, tocul și mânerul.
Din ce material sunt ușile?
Care este diferența dintre un toc fix și un toc reglabil?
Dacă am zid gros de 320mm se poate comanda toc dintr-o singură bucată?
Cum aflu dacă am nevoie de ușă cu deschidere pe partea dreaptă sau pe stângă?

Cere ofertă

Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii

Contact

Arad, Str. Cocorilor, FN (Colț cu Abatorului)

Certificate

© 2024 Royal House Decor S.R.L.
Powered by CenterIT