Parchet, Pardoseala -  Arad
Îți propunem să alegi un parchet de calitate superioară, durabil în timp și care să îndeplinească toate aspectele pe care le cauți, poate cauți parchet rezistent la apă, pentru încalzire în pardosea sau parchet de trafic intens și desigur, să nu uităm de culoare. Toate aceste caracteristici sunt îndeplinite cu succes de parchetul Tarkett și Alsafloor, cu o gamă variată de culori, parchet de 8mm, 10, 12 sau 14mm, precum și plintă MDF, Polimer sau PVC și accesoriile aferente acestora, toate la un raport calitate-preț care te ajută să faci alegerea potrivită.
Pâna la
0 ani
Durată de viață
Peste
0 +
Modele
Peste
0 ani
Experiență

Parchet laminat

PARCHET TARKET

Parchetul Tarkett realizat în proporție de 84% din lemn și din materiale de cea mai bună calitate are o suprafață protectoare din melamină, pentru o întreținere ușoară și modele imprimate rezistente, pentru locuințe și zone comerciale, unde stilul trebuie să fie rapid, accesibil și durabil. Disponibil în variante de 8mm, 9mm, 10mm, 12mm si 14mm grosime, cotat în clasele de trafic 32 – 33.

PARCHET ALSAFLOOR

Parchetul Alsafloor este disponibil în variante de produse cu 12 mm grosime, cotat în clasa de trafic 33/ AC6, fiind cel mai intens trafic de pe piață și în variante cu produse de 8 mm grosime, cotat în clasa de trafic 33/ AC 5. Parchetul este destinat spațiilor cu trafic foarte intens, având o mare rezistență la șocuri și abraziune.


Întrebări frecvente

Care este cel mai bun parchet laminat?
Din păcate nu există un răspuns, general valabil, la această întrebare. Prima oară trebuie să știm ‚,Pentru ce spațiu îți trebuie parchet?’’ și apoi îți putem spune care este cel mai bun parchet pentru spațiul respectiv. De exemplu, nu poți monta un parchet care nu are rezistență la apă, în bucatarie, însă îl poți monta în dormitor.
Grosimea parchetului este importantă?
Șapa are mici denivelări, se poate monta parchetul?
Se poate monta parchetul laminat fără folie?

Cere ofertă

Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii
Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii

Contact

Arad, Str. Cocorilor, FN (Colț cu Abatorului)

Certificate

© 2024 Royal House Decor S.R.L.
Powered by CenterIT